ukendehusk

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 14 березня 2024

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 14 березня 2024
Сьогодні 14 березня 2024 року з дружнім візитом до Баранинської громади завітали представники Нехворощанської територіальної громади Полтавщини.
 
Відбулась робоча зустріч в Баранинській сільській раді з працівниками нашої громади. Під час зустрічі обмінялись досвідом та думками, окреслено ряд питань можливої співпраці.
 
Обговоривши актуальні моменти у роботі, сторони закріпили свою співпрацю на папері підписавши Меморандум про співпрацю.
 
Також гості громади завітали в нову будівлю Центру надання адміністративних послуг Баранинської сільської ради, де ознайомились з внутрішньою роботою відділу.
 
Крім того, в рамках обміну досвідом транскордонного співробітництва відвідано та ознайомлено делегацію з процесом будівництва нового сучасного садочка в с.Холмець. Обговорено перспективи співпраці міжнародного партнерства.
Опубліковано в Новини
Четвер, 14 березня 2024 09:33

Вакансії в Службі судової охорони

Територіальне управління Служби судової охорони у Закарпатській області проводить відбір кандидатів на посади співробітників підрозділів охорони для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку у судових установах м.Ужгорода, Мукачева, Хуста та Тячева.
 
Пропонуємо стабільне грошове забезпечення, повний соціальний пакет, можливість професійного росту, комфортні умови служби.
Вимоги: повна загальна середня освіта; вік від 18 до 45 років; неупередженість та порядність; наполегливість, рішучість, стійкість до стресу, емоційних та фізичних навантажень. Деталі за тел: +38 097 14 55 541.
Scre11111enshot 3
Опубліковано в Новини

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%