ukendehusk

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 15 березня 2024

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 15 березня 2024
12 березня 2024 року відбулося друге пленарне засідання V - сесії VIII - скликання Баранинської сільської ради. У роботі сесії, на розгляд якої було винесено 25 питань, під головуванням сільського голови Юрія Марусяка, секретаря сільської ради Степана Матіцо та участі 17 депутатів сільської ради із 22, а також членів виконавчого комітету, керівників відділів, установ сільської ради та старостів сіл громади. Сесійному зібранню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких були ретельно опрацьовані та розглянуті усі питання порядку денного. Хвилиною мовчання вшановано пам'ять українських воїнів та загиблих мирних жителів з часу повномасштабного вторгнення росії в Україну. На розгляд сесії винесено 25 питань порядку денного, а саме:
• Про затвердження проектів землеустрою та технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх у власність.
• Про затвердження програм на 2024 рік та внесення змін у діючі.
• Про внесення змін у сільський бюджет на 2024 рік.
• Різне. Були розглянуті питання, що стосуються земельних відносин, а саме: затвердження проектів землеустрою та технічних документацій; Про розроблення детального плану території; Про проведення інвентарізації земельних ділянок в с.Барвінок ур. «Лазький берег»; Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки; Про надання дозволу на зміну координат зі зміною конфігурації земельної ділянки без зміни площі. В ході роботи депутати внесли зміни до: програми «Благоустрою населених пунктів Баранинської сільської ради» на 2024 рік, програми розвитку відділу «Центр надання адміністративних послуг» Баранинської сільської ради на 2024 рік. Також було затверджено наступні програми: «Програма по утриманню та ремонту автомобільних доріг Баранинської сільської ради на 2024 рік»; «Програма розвитку земельних відносин, охорони земель та містобудування Баранинської сільської ради на 2024 рік»; програма «Підтримки військової частини А3719 на 2024 рік»; Програма «Підтримки військової частини А4638 на 2024 рік»; «Програма підвищення рівня боєздатності та поліпшення умов несення служби в 94 прикордонному загоні на 2024; Програма «Запобігання надзвичайних ситуацій на території Баранинської територіальної громади на 2024 рік»; Програма інформатизації «Цифрова Баранинська громада» 2024-2026 роки. Велику увагу в процесі роботи було приділено бюджетним питанням. Варто зазначити, що найважливіших прийнятих рішень можна відмітити виділення коштів з сільського бюджету для потреб ЗСУ в сумі 1,2 млн. грн; 1.5млн.грн., на капітальний ремонт інших об’єктів (захист від підтоплення водами р.Това); 1,1млн.грн., для благоустрою кладовищ на території Баранинської ТГ, утримання мереж вуличного освітлення та проїзд до кладовища в с. Р.Комарівці; 1млн.грн., для капітального ремонту корпусу «А» Руськокомарівського ліцею; інше. Завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу на всі винесені питання порядку денного прийняті відповідні рішення. Сесія традиційно пройшла злагоджено та конструктивно.
Опубліковано в Новини

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%