ukendehusk

У зв’язку з аварійним станом мосту, який знаходиться в с. Великі Лази, по вулиці Довгій, рух тимчасово буде закрито

У зв’язку з аварійним станом мосту, який знаходиться в с. Великі Лази, по вулиці Довгій, рух тимчасово буде закрито

У зв’язку з аварійним станом мосту,  який знаходиться в с. Великі Лази, по вулиці Довгій, рух тимчасово буде закрито. Об’їзд для вантажного, пасажирського автотранспорту та пішохідного зв’язку здійснюватиметься по мостовій споруді, що знаходиться в середині села Великі Лази, вул. Миру.

Зазначимо, що мостова споруда (перехід через річку Циганка) не знаходиться на балансі Баранинської сільської ради. Плануються розроблення проектної документації, а в подальшому і будівельно-монтажні роботи з реконструкції мосту. На період виконання ремонтних робіт ділянку сільської  дороги по вул. Довгій буде облаштовано необхідними тимчасовими дорожніми знаками.

Додамо, що реконструкція мосту передбачає влаштування заміни та усунення існуючих дефектів штучної споруди. За висновками експертів, на даний час габарити мосту (у тому числі поперечні та поздовжні ухили проїзної частини, міцність конструкцій) не відповідають діючим нормам; немає підвищеного та перильного огородження; вантажопідйомність плит прогонової будови та опор  не відповідають наявному навантаженню; місцями зруйноване перекриття проїзної частини тощо.

Print Friendly and PDF
Переглянули 2106 Середа, 09 серпня 2023 13:54

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%