ukendehusk

XVI Український муніципальний форум 2021

XVI Український муніципальний форум 2021

Баранинська територіальна громада взяла участь у роботі 16 українського муніципального форуму, який відбувся 27-29 липня 2021 року в м. Одеса.

Основними темами обговорення трьох денного всеукраїнського форуму були: день місцевої демократії та відкритого врядування; день енергоефективності; сталий місцевий соціально-економічний розвиток.

На форумі були присутні голова Верховної ради, представники міністерств та різних відомст Кабінету міністрів Украіни, представники та експерти неурядових організацій, представники Європейського союзу та більше як 300 представників територіальних громад Украіни.

В ході роботи форуму піднімалось багато наболілих, проблемних питань, які негайно потрібно вирішувати на державному рівні. Так зокрема учасниками форуму після жвавих дискусій прийняти звернення до Президента Украіни, Верховної ради Украіни та Кабінету Украіни, щодо вирішення іх в найкоротші терміни, яке додається.

Маємо надію що територіальні громади Украіни та наша зокрема громада буде почута Києвом. Нарешті реформа децетралізацііі в Україні буде логічно завершена та громади дійсно отримають необхідні ресурси та повноваження.

Print Friendly and PDF
Переглянули 813 Понеділок, 02 серпня 2021 19:15

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%