ukendehusk

Відкриття центру надання адміністративних послуг - ЦНАП

Відкриття центру надання адміністративних послуг - ЦНАП

Сьогодні, хочемо привітати нас всіх з важливою та прекрасною подією для нашої Баранинської територіальної громади - це відкриття нового, сучасного Центру надання адміністративних послуг.
Цієї події ми довго чекали. Та ось нарешті, ми є свідками урочистого відкриття. Не лише довгоочікуваного ЦНАПу, а ще відкриття нової збудованої адміністративної будівлі.

Так в 2019 році, ми успішно скористались можливістю та стали одними з перших в Закарпатській області, переможцями всеукраїнського конкурсу «Прозорий офіс», що проводило Міністерство соціальної політики. За результатами, ми отримали від міністерства суттєву фінансову допомогу для нового будівництва.

Паралельно, ми стали учасником впровадження програми U-LEAD з Європою для отримання інституційної та матеріальної допомоги для створення Центру надання адміністративних послуг.
Хочу зауважити, що депутати Баранинської сільської ради підтримали проект нового будівництва адмінбудівлі та відповідно прийняли рішення про його співфінансування з місцевого бюджету.
Загальні інвестиції становлять більше 12 млн. грн. І як результат – за два роки, ми разом з вами маємо в громаді нову адміністративну будівлю.

Юрій Марусяк - на сьогодні, мета реалізована, і мене, як голову громади, переповнюють радісні емоції, глибока вдячність Міністерству соціальної політики, представникам міжнародної програми U-LEAD, шановним гостям, вдячність депутатам та працівникам Баранинської сільської ради за пророблену роботу, розуміння та підтримку.Щиро дякую всім, хто долучився до копіткої роботи - створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах.Безсумнівно, це новий крок у розвитку наших сіл.Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.Ще раз дозвольте нас всіх привітати з цим визначальним та святковим Днем. З святом, та в добру путь!

Print Friendly and PDF
Переглянули 654 Понеділок, 17 травня 2021 13:22

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%