ukendehusk

Чин похорону з нашим Героєм ОЛЕЙНИК СТЕПАНОМ СТЕПАНОВИЧЕМ

Чин похорону з нашим Героєм ОЛЕЙНИК СТЕПАНОМ СТЕПАНОВИЧЕМ

Ще один воїн з с.Глибоке Баранинської громади приєднався до лав Небесного Легіону. Сьогодні домовину з тілом нашого Героя, військовослужбовця Збройних сил України ОЛЕЙНИКА СТЕПАНА СТЕПАНОВИЧА, схиливши голови у пошані, зустрічали мешканці с.Глибоке та всієї громади.
 
Церимонія прощання з нашим Героєм ОЛЕЙНИК СТЕПАНОМ СТЕПАНОВИЧЕМ розпочалася біля рідної домівки, опісля чин поховання було продовжено у Храмі Св.Архистратига Михаїла в с.Глибоке.
 
Щоб віддати шану та провести в останню дорогу, до рідного дому прийшло керівництво та депутати Баранинської ОТГ, рідні, друзі, однокласники, колеги, військові, керівники, вчителі учні Великолазівського та Руськокомарівського ліцеїв, небайдужі жителі с.Глибоке та жителі навколишніх сіл. у перші дні повномасштабного вторгнення СТЕПАН став на захист Батьківщини. Ніколи не боявся труднощів, разом зі своїми бійцями мужньо захищав рідну землю від російського загарбника. 16 вересня 2023 року під час виконання військового обов’язку на території Запоріжської області життєва дорога українського захисника обірвалася.
 
Під скорботну мелодію духового оркестру та із усіма військовими почестями, поховали відважного бійця на місцевому кладовищі.
 
Уся Баранинська громада у скорботі. Щирі співчуття родині.
 
Вічна пам’ять воїну! Безмежна вдячність за силу, відвагу, щире серце, за мир і спокій кожного з нас».
Print Friendly and PDF
Переглянули 284 Четвер, 21 вересня 2023 21:52

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%