ukendehusk

Звіт Поліцейських офіцерів Баранинської громади 2021

Звіт Поліцейських офіцерів Баранинської громади 2021

Сьогодні в приміщенні залу засідань Баранинської сільської ради відбулася зустріч Поліцейських офіцерів Баранинської громади капітана поліції Андрія Паканича та лейтенана поліції Бобаля Віктора Михайловича спільно з її мешканцями щодо звіту за перше та друге півріччя 2021 року.
 
Також були присутні на даній зустрічі, начальник відділу поліції 1 Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області майор поліції - Денис Гайду, заступник начальника відділу поліції 1 Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області майор поліції - Олександр Остапенко, голова Баранинської громади - Юрій Марусяк та його заступник - Сергій Когутич.
 
На даному заході, поліцейськими представлено громадянам звіт за 1 рік проробленої роботи з оглядом презентаційної версії у цифрах.
 
Обговорено ряд важливих заходів щодо захисту прав та інтересів наших жителів, зокрема по встановленню відеонагляду при вїздах та виїздах наших сіл.
 
Спільно розглянуто проблемні питання та шляхи їх вирішення, а також визначено та опрацьовано пріоритетні спільні напрямки на 2022 рік.
Print Friendly and PDF
Переглянули 723 Четвер, 23 грудня 2021 15:37

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%