ukendehusk

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 29 вересня 2021

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 29 вересня 2021
Середа, 29 вересня 2021 15:31

Сталий туризм українських Карпат

Сьогодні та завтра у рамках відзначення Всесвітнього дня туризму та туристичного тижня на Закарпатті в нашій громаді на базі санаторного комплексу «Деренівська купіль» проходить конференція туристичних ініціатив «Сталий туризм українських Карпат». Даний двухдений захід проходить за сприяння Агенції регіонального розвитку Закарпатськоі області та участю представників чотирьох областей, народних депутатів Украіни, представників Закарпатськоі обласної ради та обласної державної адміністрації, вітчизняних та зарубіжних експертів в галузі туризму.

Програма конференції включає панельні дискусії, які акцентують увагу на розвитку туризму Закарпаття та України загалом, інструментах співпраці між регіонами, виявлення проблемних питань, які гальмують розвиток туризму та шляхи їх подолання. Розглядаються питання розвитку туризму в територіальних громадах: інвестиції, нові проекти та інструменти для промоції, кращі практики та перспективи.

Баранинська територіальна громади бачить велику перспективу та нові додаткові ресурси щодо розвитку туристичної галузі в нашій громаді. Вдале географічне розташування, потенційні можливості та бажання, існуюча готельно-оздоровча інфраструктура, це все в комплексі дає нам гарні можливості розвитку туристичної галузі

Опубліковано в Новини

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%