ukendehusk

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 27 вересня 2021

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 27 вересня 2021
Сьогодні в Закарпатській обласній державній адміністрації пройшли урочистості до міжнародного Дня туризму.
 
У рамках святкування за сумлінну працю та високий професіоналізм почесними грамотами та подяками нагородили кращих представників туристичної галузі області.
 
Під час свята було нагороджено грамотою Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА працівника та депутата Баранинської сілької ради - Михайла Іванцика.
Опубліковано в Новини

Мінцифри відповідно до Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856, є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сфері надання електронних та адміністративних послуг, та відповідно до покладених на нього завдань, здійснює заходи щодо створення та забезпечення функціонування Національної веб-платформи центрів надання адміністративних послуг (далі - Платформа Дія Центрів).

Для підвищення рівня задоволеності фізичних та юридичних осіб якістю адміністративних та інших публічних послуг, які надаються в центрах надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП), 6 вересня 2021 року Мінцифри презентовано Платформу Дія Центрів, доступну за посиланням: https://center.diia.gov.ua/. Цей проєкт реалізований за підтримки ПРООН в Україні, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) та проєкту SURGe, The Support to Ukraine's Reforms for Governance Project, що фінансується Урядом Канади.

1212122

Завдяки Платформі Дія Центрів кожен українець, який планує візит за адміністративною послугою, може сформувати маршрут до найближчого ЦНАП, перевірити актуальний графік його роботи, а також оцінити якість обслуговування. Незабаром з'явиться можливість попереднього запису до ЦНАП онлайн. Мінцифри планує запустити цю функцію у 2022 році та масштабувати на всі ЦНАП в Україні.

У свою чергу, працівникам ЦНАП платформа допоможе розвиватися і підвищувати якість сервісу. Кожен керівник ЦНАП та адміністратор зможуть системно навчатися в особистому кабінеті, відстежувати свій прогрес та зіставляти результати з показниками роботи. Для цього Мінцифри зібрало на одному майданчику всі профільні онлайн-курси та освітні матеріали, історії успіху та найкращі практики. Крім цього, на ресурсі доступна актуальна інформація щодо можливостей фінансової підтримки на розвиток ЦНАП та полегшать їх щоденну роботу. Це актуальне законодавство, потрібні документи, інструкції, вебінари та відповіді на поширені запитання.

Ще одна важлива роль Платформа Дія Центрів — моніторинг якості адміністративних послуг. На сайті опублікований дашборд, на якому доступна інформація з аналітичними даними з усіх ЦНАП країни. Кожен охочий зможе відстежувати актуальну динаміку розвитку та модернізації мережі ЦНАП.

Окремо слід зазначити що Платформа Дія Центрів забезпечує інтеграцію із системою моніторингу та оцінки якості послуг Єдиного державного веб- порталу електронних послуг “Портал Дія” і відповідно Мапа Дія Центрів наповнюється з інформації, яку надають ЦНАП при заповненні щоквартального моніторингу, тому важливо, щоб інформація, яка надається ЦНАП при щоквартальному моніторингу була достовірною та актуальною.

Опубліковано в Новини

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%