ukendehusk

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 15 вересня 2021

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 15 вересня 2021

В рамках цього проекту Сьогодні відбулась Конференція «Децентралізація управління - шанси та виклики для розвитку сільської місцевості» за участю Міністерства аграрної політики та продовольства Украіни, міжнародних експертів, представників всеукраїнської асоціації громад та представників територіальних громад двох областей Закарпатськоі та Львівської. Участь в даному заході взяла також Баранинська територіальна громада. Під час заходу піднімалось багато важливих питаню щодо цілісного підходу розвитку розвитку сільських територій. Так зокрема, щодо земельної реформи та відповідно які виникають виклики у сфері управління, а також місцеві ініціативи для розвитку сільських територій. Ознайомлено та опрацьовано кращі практики та європейський досвід та можливості використання підходів в громадах.

Опубліковано в Новини

Повідомляємо, що в період з 16 по 20 вересня 2021 року поля ТОВ „Агро-Свобода”, які розташовані на території Баранинської сільської ради, буде оброблено препаратами:

- Десикація сої десикантом "ДЕСАТ"

Обробка полів буде проводитись при напрямку вітру від населених пунктів при швидкості вітру не більше 5 метрів за секунду.

Дані препарати допущені для використання в Україні.

Препарати є безпечними для здоров’я людей і навколишнього природного середовища, водночас їх використання потребує дотримання окремих вимог, зокрема: у період внесення препаратів не допускається перебування людей, тварин, птиці на відстані ближче 500 м до полів, які обробляються препаратом.

Прошу дану інформацію довести до відома населення села Довге Поле, Ужгородського району, Закарпатської області, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

З повагою, директор ТОВ „Агро-Свобода”

Опубліковано в Новини

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%